Buurtwensen!

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten, in dorpen en kleine steden. En wij willen het hart van de regio weer laten kloppen. Dat doen we door een actieve bijdrage te leveren aan de vitaliteit in de regio. Wij werken daarin samen met het Voor de buurt Fonds van het Oranje Fonds en stichting Voor je Buurt. We steunen sociale initiatieven die zich inzetten voor lokale verbondenheid en die bijdragen aan de leefbaarheid in de buurt. Denk aan het organiseren van een kookmiddag voor eenzame ouderen, het aanschaffen van een duofiets om met minder validen een rondje te kunnen fietsen of het opzetten en onderhouden van een buurtmoestuin.
 
Op zoek naar initiatieven
Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn wij op zoek naar sociale initiatieven. We kunnen jullie hulp goed gebruiken om een initiatief te vinden. Weten jullie een mooi initiatief dat een zetje kan gebruiken? Dan komen we graag in contact met de initiatiefnemers. Dat kan bijvoorbeeld een sportclub, een buurtcentrum of een vereniging zijn. Maar ook een betrokken bewoner en/of een vrijwilliger. Of hebben jullie zelf een initiatief waarbij jullie hulp nodig hebben om het te realiseren? Laat het ons dan weten. Wij helpen graag.
 
Waar helpen we bij?
Wij helpen jullie of de initiatiefnemer het initiatief aan te melden bij het Voor de Buurt Fonds of op het platform Samen voor de buurt. Wordt het initiatief goedgekeurd, dan helpen we de initiatiefnemer campagne te voeren en faciliteren het initiatief met een online inzamelingsplatform. Via dit platform kunnen de initiatiefnemers gelden en vrijwilligers werven. Neem alvast een kijkje op www.samenvoordebuurt.nl en www.voordebuurtfonds.nl
 
Interesse?
Hebben jullie ideeën of initiatieven? En willen jullie ook bijdragen aan de vitaliteit in jouw regio? Dan maak ik graag een afspraak om hier dieper op in te gaan. Dan kijken we samen of we het idee kunnen realiseren. Wij hebben er veel zin in!

Je kunt vragen naar Monique Thyssen - Joppen (werkzaam op maandag t/m donderdag) of via monique@leendersgielen.nl. Of neem telefonisch contact op: 077 307 1791.

Contactformulier

Cookie instellingen