VACATURE: Binnendienst adviseur zakelijke verzekeringen 24-28 uur

Leenders & Gielen Adviseurs is een snelgroeiende organisatie werkzaam op het gebied van fiscale en juridische dienstverlening, bedrijfsadministratie, salarisadministratie, automatisering, verzuimbegeleiding en arbeidsbemiddeling, verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Vanuit onze vestigingen in Panningen, Baarlo, Blerick en Maasbree bieden wij aan zowel particulieren als ondernemers “de complete financiële dienstverlening”.

Leenders & Gielen Assurantiën is een onafhankelijk advieskantoor en onderdeel van Leenders & Gielen Adviseurs. Door de onafhankelijkheid van ons kantoor kunnen wij ons richten op wat daadwerkelijk belangrijk is voor de klant. Vanwege groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Binnendienst adviseur zakelijke verzekeringen 24-28 uur

Bedrijfscultuur:
Binnen Leenders & Gielen Assurantiën werken mensen met hart voor de zaak. Met hoge mate van verantwoordelijkheid in een no-nonsense cultuur zorgen wij ervoor dat wij het beste voor de klant kunnen realiseren. Het ontzorgen van de klanten behoort tot onze kerntaken. Wij zijn een dynamisch team. Wij ontwikkelen ons in een professionele omgeving waarbij wij helpen de persoonlijke groei sterk te stimuleren.

Functieomschrijving:
Wil jij onderdeel zijn van een gedreven en hecht team? Ga jij geen uitdaging uit de weg en is geen enkel dossier te lastig voor jou? Aarzel dan niet langer… Voor Leenders & Gielen Assurantiën zijn wij op zoek naar een gedreven collega die de spil is tussen de buitendienstadviseur en alle maatschappijen. Voor jou staat de zakelijke klant centraal. Binnen deze functie verricht jij allround taken en staat het klant- en teambelang centraal.

Je bent een spin in het web en houdt je bezig met alle zakelijke verzekeringen van onze portefeuille. Naast het verzorgen van alle werkzaamheden betreffende de aanvraag en schade-afhandeling van verzekeringen, onderhoud je de contacten met klanten en verzekerings- maatschappijen.

Jij staat voor excellent advies, waarbij de klant centraal staat. Dit alles doe je samen met het team zakelijke verzekeringen. Je beschikt over ervaring en hebt affiniteit met schaderisico’s, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid, bijbehorende wet- en regelgeving en relevante ontwikkelingen.

Functie-eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent minimaal in het bezit van WFT Adviseur Zakelijk
  • Je werkt zeer secuur en kunt goed overweg met werkdruk;
  • Je bent een teamplayer en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal. Zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft hier een dienstverband van 24-28 uur per week. Leenders & Gielen Assurantiën biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een vast salaris, pensioenregeling en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast wordt eigen initiatief gewaardeerd.

Reactie formulier vacature

Cookie instellingen