Verkeer

Er zijn verschillende risico’s die u loopt wanner u deelneemt aan het verkeer. Dit risico wordt mede bepaald door het voertuig waarmee u deelneemt aan het verkeer. Hier zijn dan ook verschillende verzekeringen voor. Mogelijke voortuigen om te verzekeren zijn de auto, motor, oldtimer, brommer, scooter of fiets. 
U kunt kiezen voor een wettelijke aansprakelijkheidsdekking aangevuld met een beperkt casco of casco dekking. De wettelijke aansprakelijkheidsdekking (WA-dekking) vergoedt schade die u aan derden of bezittingen van derden maakt. Deze dekking is tevens wettelijk verplicht bij gemotoriseerde voertuigen.
Naast de WA-dekking kunt u ook kiezen voor de WA beperkte casco dekking. Deze verzekering dekt de schade aan uw eigen auto bij onder andere brand, diefstal, storm en ruitbreuk. Schade aan uw eigen auto die u zelf hebt veroorzaakt (door bijvoorbeeld een aanrijding) wordt niet vergoed.
U kunt ook kiezen voor de WA casco dekking. Deze verzekering dekt alles wat onder beperkt casco valt, maar daarnaast is ook schade bij een aanrijding (door eigen schuld) verzekerd. Dit is tevens de meest uitgebreide dekking voor uw voertuig.
Tevens is het ook mogelijk om aanvullende dekkingen toe te voegen zoals bijvoorbeeld pechhulp, schade aan inzittende/opzittende, ongevallen inzittende/opzittende rechtsbijstand of bonusbeschermer.
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte laten maken, neem dan contact op met een van onze adviseurs.
Cookie instellingen