Salarisadministratie

Salarisadministratie bij Leenders & Gielen Personele Diensten gaat verder dan tijdig aanleveren van correcte salarisstroken. Wij zijn dé partner op het gebied van salarisadministratie, arbeidsrecht en verzuimbegeleiding.

Eén aanspreekpunt voor jou als werkgever. Verwacht wordt dat een ondernemer alle regels betreffende personeel in de gaten houdt, maar dat valt niet altijd mee. Daarom denken wij met jou mee, geven wij adviezen en besparen we daar waar mogelijk kosten.

Door onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat we mogelijke problemen altijd 1 stap voor zijn. Persoonlijke aandacht in een informele sfeer zijn voor ons belangrijke kernwaardes. Of het nu gaat om de salarisstroken, een arbeids- of vaststellingsovereenkomst, loon- en pensioenaangifte, langdurig zieken of ontslagprocedures. Wij hebben de expertise en de kennis in huis. Wij maken heldere prijsafspraken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag jouw persoonlijke situatie en behoefte.

Cookie instellingen