Woonhuis

Een opstalverzekering (woonhuisverzekering) is verplicht voor iedereen die een hypotheek heeft. Maar ook zonder een hypotheek is het natuurlijk verstandig om uw woonhuis en opstallen te verzekeren!parajumpers long bear

De premie voor een opstalverzekering bepalen de verzekeraars aan de hand van onder andere herbouwwaarde van de opstal, bouwaard en ligging, maar ook wordt gekeken naar bijvoorbeeld het soort dakbedekking (pannen – mastiek – riet). Om de beste verzekering voor u te berekenen hebben wij deze gegevens dan ook nodig. Wij gaan dan op zoek naar de verzekering die het beste bij uw persoonlijke situatie past.
 

Dekking

Opstalverzekeringen kunnen worden onderverdeeld naar de geboden dekking:

– een ‘kale’ brandverzekering
– brand-/inbraakverzekering
– uitgebreide gevarendekking (UGV)
– extra uitgebreide gevarendekking (Extra UGV)
– meest uitgebreide gevarendekking (MUG)


Omdat het premieverschil tussen een ‘kale’ brandverzekering en de MUG erg klein is,parajumpers heren adviseren wij altijd deze laatste! In de gevallen dat wij ook de inboedel voor u mogen verzekeren, sluiten we beide verzekeringen af bij dezelfde maatschappij. Dat voorkomt verwarring bij een schade waarbij de een zegt dat het inboedelschade is en de ander een opstalschade.

De laatste jaren is de concurrentie tussen verzekeraars enorm toegenomen. Premies zijn daardoor sterk gedaald. Overstappen naar een andere verzekeraar kan dan heel interessant zijn.

En in dat geval bent u bij Leenders Gielen Adviseurs aan het juiste adres: wij vergelijken de producten, de polisvoorwaarden en kwaliteit van dienstverlening van verschillende verzekeraars. En wij bieden u dan ook de beste prijs/kwaliteit verhouding!
Cookie instellingen