Historie

Leenders & Gielen Adviseurs, dat medio jaren '50 is opgericht door opa Leenders, werkt vanaf de oprichting nog steeds vanuit dezelfde bedrijfsfilosofie. "Wij geloven in het huiskamergevoel, zodat mensen ons zonder schroom kunnen benaderen. We bezoeken klant thuis op tijdstippen die hún schikken, ook in de avonduren, en zitten dan gewoon aan de keukentafel. Deze toegankelijkheid is voor ons heel belangrijk, er mag geen drempel zijn voor onze dienstverlening."

Het bedrijf dat sinds de oprichting een grote groei heeft doorgemaakt, voelt nog steeds als één grote familie. Het is een natuurlijk gevoel om voor je familie te willen zorgen en deze houding is de basis voor de relatie met klanten; het draait allemaal om ontzorgen. Het huiskamergevoel waarbij je elkaar gewoon met jij en je aanspreekt, is gebleven. Deze persoonlijke benadering en no-nonsense mentaliteit leiden tot eerlijke adviezen, adviezen waarmee bedrijven en particulieren de toekomst aankunnen.

Leenders & Gielen Adviseurs is inmiddels de regionale totaalbieder op het gebied van financiële diensten. Achter één voordeur, één telefoonnummer en één e-mailadres vindt u zowel als ondernemer, maar ook als particulier, alle informatie en advies op het gebied van fiscale vragen, belastingaangifte, bedrijfsadministratie, salarisverwerking, werving & selectie, verzekeringen en hypotheken. Alle kantoren van Leenders & Gielen Adviseurs hebben een RegioBank vestiging waar u zonder afspraak kun binnenlopen voor alle soorten bankdiensten.

Met de ervaring vanuit het verleden, is de blik nu gericht op de toekomst met als sleutelwoord 'continuïteit'. Maikel Leenders en Anouk Gielen zijn werkzaam in het familiebedrijf en worden klaargestoomd om het bedrijf over te nemen. Lambert Leenders en Henk Gielen zijn er trots op dat het bedrijf in de toekomst wordt doorgegeven aan de opvolgers Maikel en Anouk.
Cookie instellingen