Starter

Het starten van een onderneming is niet gemakkelijk en neemt veel tijd in beslag. Er zijn veel zaken waar u als starter aan mee geconfronteerd wordt zoals het regelen van een financiering, het schrijven van een ondernemingsplan, inschrijven bij de Kamer van Koophandel en diverse andere zaken. Er zullen dus veel zaken geregeld moeten worden als u een onderneming wilt starten. Met de juiste begeleiding en hulp van een goede adviseur behoudt u zelf het overzicht en wordt het u wat makkelijker gemaakt.

Leenders & Gielen Adviseurs heeft al veel starters mogen begeleiding met het opstarten van hun bedrijf. De meeste hiervan zijn uitgegroeid tot goed lopende ondernemingen.

Of het nu gaat om het regelen van de juiste verzekeringen voor u als starter, bank- of fiscale zaken, bij Leenders & Gielen Adviseurs bent u aan het goede adres. Maar ook met andere vragen die bij u opkomen tijdens het opstarten van een onderneming bent u bij ons aan het goede adres. Onze adviseurs zijn u hierbij dan ook graag van dienst.
Cookie instellingen