Wie zijn wij

Leenders & Gielen Adviseurs is een snelgroeiende organisatie werkzaam op het gebied van fiscale en juridische dienstverlening, bedrijfsadministratie, salarisadministratie, automatisering, verzuim-begeleiding en arbeidsbemiddeling, verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Vanuit onze vestigingen in Panningen, Baarlo, Blerick en Maasbree bieden wij aan zowel particulieren als ondernemers “de complete financiële dienstverlening”.

Binnen Leenders & Gielen Adviseurs werken mensen met hart voor de zaak. Met hoge mate van verantwoordelijkheid in een no-nonsense cultuur zorgen wij ervoor dat wij het beste voor de klant kunnen realiseren. Het ontzorgen van de klanten behoort tot onze kerntaken. Wij zijn een dynamisch team. Wij ontwikkelen ons in een professionele omgeving waarbij wij helpen de persoonlijke groei sterk te stimuleren

De activiteiten van Leenders & Gielen Adviseurs wordt gesplitst in de volgende bedrijven:

Leenders & Gielen Assurantiën BV
AFM 12008508
KVK 12056685
Kifid 300.005295

Hieronder kunt u verschillende documenten downloaden omtrent Leenders & Gielen Assurantiën:

 

Leenders & Gielen Belastingadviseurs BV
KVK nummer 12056684
Beconnummer 154957
BTW nummer NL814130185B01

Leenders & Gielen Flex Diensten BV
KVK nummer 65593685
BTW nummer NL856176886B01

Klachtenregeling
Mocht u niet tevreden over onze dienstverlening zijn of een klacht hebben, dan horen wij dat graag. Wij verzoeken u deze klacht in te sturen naar info@leendersgielen.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier. Deze klacht zal dan worden opgepakt door de directie. 

U kunt dan binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie van ons verwachten.

Mocht u niet tevreden zijn met onze klachtenafhandeling, dan heeft u het recht om uw klacht voor te leggen bij het Kifid. Dit is een onafhankelijke klachteninstituut. 
 

Cookie instellingen