Hypotheek aanpassenHet kopen van een huis is een van de grootste en ingewikkeldste financiële beslissingen in uw leven. Er zijn veel zaken waarmee u rekening dient te houden. Denk daarbij maar eens aan de risico's van werklooosheid, arbeidsongeschiktheid, einde relatie of pensioenering. Onze hypotheekadviseurs weten wat er inde markt speelt en geven u een persoonlijk advies op maat dat helder, inzichtelijk en betrouwbaar is. Omdat wij niet gebonden zijn aan één financiële partij bent u verzekerd van een eerlijk en onafhankelijk advies. Of u nu een starter of meer ervaren woningzoekende bent, iedereen is gebaat bij gedegen hypotheekadvies. Ook als uw wilt verbouwen of uw hypotheek wenst over te sluiten, kunt u terecht bij onze adviseurs. Vandaar dat we onderstaand verschillende hypotheekmogelijkheden voor u op een rijtje zetten. 


Verhuizen
Uw woonwensen zijn veranderd en u wilt graag verhuizen. Een huis kopen: daar heeft u al ervaring mee. Nu gaat u kopen én verkopen. Een nieuw avontuur, andere regels en hoe zit dat ook alweer met verhuizen en de hypotheek? Geen zorgen, wij zijn onafhankelijk hypotheekadviseur en denken graag met u mee.
Het beste begin is om uw huidige situatie onder de loep te nemen. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de financiële situatie, de verkoopwaarde en de voorwaarden van de huidige hypotheek. Als u kiest voor ons advies en begeleiding,  zorgen wij er voor dat bij verhuizing uw hypotheek passend blijft.


Verbouwen
U woont nog prima, maar het wordt tijd dat het een en ander wordt verbouwd. Uiteraard zijn hier ook mogelijkheden voor. U kunt namelijk in veel gevallen uw huidige hypotheek verhogen. Ook in deze situatie kunnen onze hyptheekadviseurs u helpen.


Oversluiten
U heeft het vast en zeker al gehoord, de rente is historisch laag! Veel mensen zitten momenteel nog vast aan hun huidige (hoge) rente. Hier kunt u vanaf, maar in veel gevallen zal u hier wel een boete voor moeten betalen. Hoe hoog deze boete is kunt u het beste bij uw huidige hypotheekverstrekker opvragen. Afhankelijk van de boete en de terugverdientijd van deze boete kan het interessant zijn om uw huidige hypotheek over te sluiten. Bij het oversluiten wordt uw huidige hypotheek ingelost met een nieuwe hypotheek. Hierdoor kunt u nu ook profiteren van de huidige lage rente. Onze hypotheekadviseurs vertellen u er graag alles over. 
 
Cookie instellingen