Betalen

Bij de Regiobank staat de klant centraal. De bank kiest er bewust voor om kantoren open te houden in dorpen en kleine steden. U wordt daarbij geholpen door een lokale adviseur, die weet wie u bent en wat er in uw omgeving speelt. het is een bank die past bij de persoonlijke dienstverlening waar wij voor staan. 

Samen met het hoofdkantoor in Utrecht kunnen al uw bankzaken voor u worden geregeld: of dat nu via internet, mobiele app of gewoon bij ons op kantoor is.


Particulieren betaalrekeningen
Met een betaalrekening van RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U regelt uw bankzaken zoals u dat wilt. U kunt altijd voor persoonlijk advies terecht bij uw Zelfstandig Adviseur. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app.
Ook uw kind helpen we graag leren betalen en slim met geld leren omgaan. Hiervoor hebben we een speciale kinderrekening mét tips. Gaat uw kind naar de middelbare school?

 

Zakelijke betaalrekeningen
Met een zakelijke rekening bij RegioBank kunt u zakelijk bankieren zoals u dat zelf wilt. Voor hulp of persoonlijk advies over een zakelijke bankrekening kunt u altijd terecht bij uw Zelfstandig Adviseur. Regelt u het liever zelf? Dan doet u dat snel en gemakkelijk met internetbankieren of onze app.

RegioBank heeft een volledig betaalpakket voor zzp'ers of het mkb. Ook kunnen verenigingen en stichtingen makkelijk een zakelijke rekening openen. Voor een vaste prijs per maand ontvangt u een betaalrekening, bankpas, zakelijke spaarrekening én Mijn RegioBank Zakelijk.

 


 
Cookie instellingen