Commercieel medewerker binnendienst

Voor onze opdrachtgever Brentjens Bouwmaterialen zoeken wij:
PROFIEL:


Jij bent die gedreven spil in het web; die geen uitdaging uit de weg gaat. Niet gek te krijgen is en samen met jouw collega’s wil je alleen het allerbeste resultaat. Het lijkt net topsport. Voor de klant bestaat er niemand anders dan jou. JIJ bent degene die de klant helpt. Met alle vragen. Van A tot Z. Klanten zijn gewend aan de service en kwaliteit van dit bedrijf en dat is wat ook de kernwaarden voor jou zijn als Commercieel Binnendienst Medewerker.

Proactief te werk gaan. De klant 2 stappen voor zijn en eigenlijk al het antwoord klaar hebben als de klant jou belt met de vraag. Taken zoals opstellen en afhandelen van offertes, maken van berekeningen, klanten ontvangen in de showroom. Het behoort allemaal tot jouw veelzijdige takenpakket. Geen enkele dag is hetzelfde!


HERKEN JIJ JE IN…


Het bedrijf is continu in beweging en dat ben jij ook
Kennis van ruwbouw(materialen) of verwante producten
Goed kunnen anticiperen binnen een dynamische en ook hectische omgeving
Gestructureerd kunnen werken en dit ook kunnen vertalen en doorvoeren binnen de rest van het bedrijf
Commercieel ingesteld
Houdt van VRIJMIBO?
MBO+ niveau
Achtergrond in de techniek / commercie
Klantgericht
Flexibel
Analytisch
Ongeveer 6x op jaarbasis beschikbaar op zaterdagmorgen van 09.00 – 12.00 uur
MAAR WAAR KOM JE DAN TE WERKEN?


Bij een familiebedrijf waar zowel de klant als personeel centraal staat. Een bedrijf wat zijn oorsprong heeft in 1963 en dus al meer dan 50 jaar een speler op de markt is. Door de tijd heen heeft dit vooruitstrevende bedrijf inmiddels een tweetal vestigingen; in Haelen en Gronsveld. Beiden beschikken over een showroom en afhaalcenter. Brentjens Bouwproducten is een bedrijf wat out of the box denkt, maar er ook naar handelt. Zo hebben ze medio 2011 een uitbreiding gemaakt naar een expertise op interieurgebied. Ook hier kunnen ze je op adviseren. Innovatief, onderscheidend, vooruitstrevend zijn kernwoorden waar dit prachtige familiebedrijf mee te beschrijven valt.

ARBEIDSVOORWAARDEN


Brentjens Bouwproducten heeft uitstekende primaire als ook secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bedrijf is groeiende en hierin kun jij als medewerker ook meegroeien en dat wordt door het bedrijf ook gestimuleerd.


Secundaire arbeidsvoorwaarden:


Pensioen
Vrijdagmiddagborrel
Reiskostenvergoeding
Vakantiegeld
Flexibele werkuren
Cookie instellingen