Interieurvakman / -vrouw / Woningstoffeerder

Ook starters, mensen die een carrière switch willen maken, gedreven mensen die het vak willen leren zijn van harte welkom om te reageren!

Functieomschrijving

Alles is tot in de puntjes geregeld. Ziet er perfect uitgewerkt uit. En een enorme tevreden klant die bij binnenkomst elke minuut volop geniet. Waar vind je deze kenmerken? Juist! In een baan als woningstoffeerder. Want jij bent diegene die ervoor zorgt dat de klant heerlijk kan genieten!
 

Graag willen wij jou spreken!


Als allround woningstoffeerder kleed je woonruimtes aan. Hierbij gebruik je handgereedschap en machines. Vaak werk je bij mensen thuis. Maar je werkt ook in kantoorgebouwen en winkelpanden. Je komt dus overal! Behalve met het stofferen van verschillende ruimtes zelf, hou je je ook bezig met het plaatsen van slaapkamers. Het is dus niet alleen “een vloertje leggen”…. of “gordijn ophangen”. Het betreft een allround service die jij als Interieur vakman / -vrouw volledig uitvoert voor de klant.

Kwalificaties en vaardigheden

Wanneer ontmoeten wij jou?


Wij zoeken iemand die…

• alle typen vloeren, raambekleding en zonweringen plaatst bij consumenten en bedrijven in verschillende soorten ruimtes• slaapkamers monteert bij consumenten
 

Wie ben jij?


Opleiding en ervaring is natuurlijk een pre. Verder het hebben van 2 rechterhanden; in het bezit zijn van een rijbewijs en gemotiveerd en klantvriendelijk zijn de vereisten voor deze vacature.

Jij bent tenslotte het visitekaartje van het bedrijf!
Cookie instellingen