VACATURE: Assistent Accountant

Hey financieel talent!

Zoek je een nieuwe uitdaging? Wil jij werken bij een gezellig en informeel accountantskantoor? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Bij ons kun je fulltime of parttime aan de slag. Uren en dagen in overleg.

Als assistent accountant ga je aan de slag met het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van belastingaangiften. Je werkt nauw samen met het team en je adviseert en begeleidt cliënten op een professionele manier. Wij zoeken iemand die accuraat is, cijfermatig sterk en die zichzelf wil blijven ontwikkelen binnen het vakgebied.

Leenders & Gielen Adviseurs is een snelgroeiende organisatie werkzaam op het gebied van fiscale en juridische dienstverlening, bedrijfsadministratie, salarisadministratie, verzuimbegeleiding en arbeidsbemiddeling, verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Vanuit onze vestigingen in Panningen, Blerick, Baarlo en Maasbree bieden wij aan zowel particulieren als ondernemers “de complete financiële dienstverlening”.

Wij bieden een afwisselende functie, waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Daarnaast bieden wij flexibele werkopties aan en zorgen wij voor een goede balans tussen werk en privé. Ook niet onbelangrijk: wij hebben een ruime parkeergelegenheid, want wij geven graag de ruimte aan onze medewerkers.

Contactformulier

Cookie instellingen