VACATURE: Financieel / Boekhoudkundig administratief medewerk(st)er

Functieomschrijving

Leenders & Gielen Adviseurs is een snelgroeiende organisatie, werkzaam op het gebied van fiscale en juridische dienstverlening, bedrijfsadministratie, salarisadministratie, verzuimbegeleiding en arbeidsbemiddeling, verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Vanuit onze vestigingen in Panningen, Blerick, Baarlo en Maasbree bieden wij aan zowel particulieren als ondernemers “de complete financiële dienstverlening”.

Leenders & Gielen Belastingadviseurs is een onafhankelijk advieskantoor en onderdeel van Leenders & Gielen Adviseurs. De klantenkring bestaat uit een grote verscheidenheid van bedrijven in het MKB en de agrarische sector. Vanwege groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Financieel administratief medewerker 24-40 uur per week

Je komt te werken in een hecht team van 9 personen op onze locatie in Panningen, er heerst een informele en prettige werksfeer.

In deze functie voer je de administraties uit voor een gevarieerd eigen klantenpakket. Dit gebeurt veelal digitaal, de meeste administraties worden verwerkt in EXACT & YUKI. Je werkt de maand / kwartaalboekhouding bij, maakt belastingaangiftes klaar (omzetbelasting, inkomstenbelasting en toeslagen) en ondersteunt collega’s bij het samenstellen van jaarrekeningen en overige werkzaamheden.

We zijn op zoek naar iemand die een MBO-4 opleiding in de richting van (financiële) administratie heeft gevolgd.

Verder ben je communicatief vaardig, leergierig, collegiaal en flexibel ingesteld.

Verder ben je als persoon proactief en kun je goed zelfstandig te werk gaan. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien in deze rol, tot waar je ambities reiken, eventueel tot een volwaardige adviseursrol, waarbij je je eigen klantenkring verder kunt gaan uitbouwen.

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft hier een dienstverband van 24-40 uur per week. Uren zijn in overleg. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een vast salaris, pensioenregeling en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast wordt eigen initiatief gewaardeerd.

Hopelijk spreken wij ons snel!

Mocht je interesse hebben in de vacature, neem dan contact op met:
Monique Thyssen - Joppen
monique@leendersgielen.nl

Cookie instellingen