VACATURE: Relatiebeheerder Accountancy

Functieomschrijving

Leenders & Gielen Adviseurs is een snelgroeiende organisatie werkzaam op het gebied van fiscale en juridische dienstverlening, bedrijfsadministratie, salarisadministratie, verzuimbegeleiding en arbeidsbemiddeling, verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Vanuit onze vestigingen in Panningen, Baarlo, Blerick en Maasbree bieden wij aan zowel particulieren als ondernemers “de complete financiële dienstverlening”.

Leenders & Gielen Belastingadviseurs is een onafhankelijk advieskantoor en onderdeel van Leenders & Gielen Adviseurs. De klantenkring bestaat uit een grote verscheidenheid van bedrijven in het MKB en de agrarische sector. Vanwege groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een:

Vanwege groei zijn wij op zoek naar: Relatiebeheerder Accountancy FT

Bedrijfscultuur:
Binnen Leenders & Gielen Belastingadviseurs werken mensen met hart voor de zaak. Met een no-nonsense cultuur met hoge mate van verantwoordelijkheid zorgen wij ervoor dat wij het beste voor de klant kunnen realiseren. Het ontzorgen van de klanten behoort tot onze kerntaken. Wij zijn een dynamisch team. Wij ontwikkelen ons in een professionele omgeving waarbij wij helpen de persoonlijke groei sterk te stimuleren.

Functieomschrijving:
De persoon die wij zoeken neemt verantwoordelijkheid voor zijn eigen cliëntenportefeuille. Je bent het directe aanspreekpunt en zorgt, in samenwerking met collega’s, voor tijdige oplevering van jaarrekeningen, bijbehorende aangiften en adviesopdrachten. De cliënt ziet jou als volwaardig sparringpartner en jij maakt dat waar.

Je vindt het dan ook vanzelfsprekend constant te zoeken naar verbetering en/of vernieuwing. Dit mede mogelijk gemaakt door het (laten) opstellen van managementrapportages en het actief signaleren van ontwikkelingen in de branche van de cliënt. Het op begrijpelijke wijze overbrengen van de gesignaleerde adviezen is voor jou geen probleem. Commercie zit in je bloed en je ziet kansen om samen met het team die uitbreiding van de portefeuille te realiseren. Jouw positieve- en doelgerichte houding en jouw klantvriendelijkheid zijn een belangrijke toegevoegde waarde voor cliënt en onze organisatie. Met plezier kom je in contact met nieuwe mensen, producten en diensten.

Functie-eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO opleiding met aanvullende fiscale opleidingen;
  • Minimaal 4 tot 6 jaar werkervaring in het MKB-segment;
  • Je voelt je verbonden met het MKB en bent vakbekwaam;
  • Uitstekend communiceren en beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt bewezen over commercieel inzicht te beschikken.

Niets houdt jou tegen en je gaat graag gestructureerd te werk.

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft hier een fulltime dienstverband van 40 uur per week. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een vast salaris, pensioenregeling en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast wordt eigen initiatief gewaardeerd.

Hopelijk spreken wij elkaar snel!

Mocht je interesse hebben in de vacature, of vragen? Neem dan contact op met:
Monique Thyssen - Joppen
monique@leendersgielen.nl

Cookie instellingen